Profiel

Profiel

Mijn naam is Liduine Knubben (1960). In 2007 ben ik gestart met mijn BGGZ (eerstelijns) psychologenpraktijk in Boxtel. Ik studeerde in 1989 af als psycholoog aan de universiteit van Nijmegen, nadat ik enkele jaren een muziekopleiding had gevolgd. Van 1988 tot 2008 ben ik werkzaam geweest binnen een instelling voor Specialistische geestelijke gezondheidszorg.

Ik ben geregistreerd als Gezondheidszorgpsycholoog (BIG) en als lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP); als zodanig ben ik gebonden aan de beroepscode. Ik ben aangesloten bij Psydirect, een zorggroep van psychologen in de Basis-GGZ in deze regio, die zich richt op optimale zorg, dicht bij de cliënt en in samenwerking met de ketenpartners.

In de Specialistische GGZ heb ik voordat ik startte met deze praktijk een ruime ervaring opgedaan met de hulpverlening aan oudere volwassenen (60+) en met seksespecifieke hulpverlening (vrouwengroepen). Voorts heb ik trainingen en cursussen verzorgd rond thema’s als depressie, eenzaamheid en rouw, en leiding gegeven binnen een deeltijdbehandeling. Ik ben geschoold op het gebied van cognitieve gedragstherapie, EMDR, ACT en mindfulness, en de behandeling van klachten als gevolg van chronische stress/burnout. Naast mijn werk in deze praktijk heb ik regelmatig psychologisch onderzoek verricht bij vermoede slachtoffers van marteling en inhumane behandeling, voor de Stichting iMMO in Diemen.

 

Kwaliteitsstatuut (PDF): Download PDF


BIG-registratienummer 89050551625.
Lid Nederlands Instituut van Psychologen.
Lid Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten.