Testimonials

Testimonials

"Ik heb echt een hele goede ervaring met Liduine, door de open manier van communiceren en de heldere inzichten heb ik veel geleerd. Er wordt ook echt gestuurd op een andere manier van denken en dingen benaderen. Bedankt!"
(Man, 25 jaar.)

"De gesprekken vonden plaats in een rustige en ontspannen sfeer. Ik kreeg handvatten aangereikt zonder waardeoordeel, maar op mij en mijn situatie van toepassing. Ik ben er nog niet, maar door de gesprekken met Liduine kan ik nu wel verder!"
(Vrouw, 41 jaar.)

"Ik ben acht keer bij Liduine Knubben geweest. Ik ben blij dat ik de stap er naartoe heb gezet. Open werd ik ontvangen. Ze was een luisterend oor en verdiepte zich erg goed in mij en mijn situatie van dat moment. Ik wist even niet meer wat ik wilde en hoe ik verder moest. Door de gesprekken werd alles weer wat duidelijker voor mij. Bij elk gesprek, in een fijne ruimte en met een kopje koffie, kon ik mijn verhaal kwijt en hielp ze me vooruit. Ik vond het fijn om naar haar toe te gaan en als het nodig is kan ik zo weer bij haar terecht. Bij haar mocht ik alles zeggen en zijn wie ik ben. Door haar deskundigheid en ervaring wist ze hoe ze me kon helpen, waardoor ik nu weer verder kan. Vanwege het meedenken, de steun, het begrip en het bieden van wat ik op dat moment nodig had is het zeker de moeite waard geweest!"
(Vrouw, 44 jaar.)

"Het was voor mij best een drempel om naar de praktijk van mevr. Knubben te gaan. Het was een soort schaamtegevoel, denk ik. De ontvangst was erg gastvrij en op de één of andere manier raakten we al snel aan de praat over mijn probleem. De oorzaak van mijn probleem werd bij het eerste gesprek nog niet helemaal duidelijk. Gelukkig was er tijdens het tweede gesprek meer helderheid en begon langzaam voor mij de ommekeer (in mijn hoofd). Na in totaal vijf gesprekken te hebben gehad met mevr. Knubben was er heel veel duidelijk geworden en zie ik de dingen die mij problemen gaven in een ander perspectief. Dat helpt mij in ieder geval tot nu prima. Dus: kort samengevat ben ik in vijf gesprekken weer een heel eind waar ik wilde komen."
(Man, 32 jaar.)

"De afgelopen drie jaren is er veel in mijn leven veranderd. En op het moment dat ik het bericht kreeg dat mijn man MCI (Mild Cognitive Impairment) heeft, heb ik op advies van de geriater van mijn man bij Liduine een afspraak gemaakt. De keren dat ik bij jou op gesprek ben geweest hebben mij meer rust gegeven, waardoor ik nu wat beter met de huidige situatie om kan gaan."
(Vrouw, 68 jaar.)

"Voor mij deed Liduine het erg goed in de diagnostische fase. Wat er daadwerkelijk speelde werd tot de bodem uitgezocht en samen kwamen we tot een goed werkplan dat naadloos aansloot op mijn behoefte. Ik voelde me gehoord en begrepen. In de behandeling kreeg ik kritische vragen die me aanzetten tot denken en waar nodig werd ik geconfronteerd met de denkpatronen die lastig voor me waren. We hebben een tijdje met EMDR gewerkt aan traumaverwerking. Dat was oprecht erg zwaar en confronterend. Toen ik een moment van inzinking had kon ik wel meteen terecht voor steun. Ik heb in een korte tijd veel aangepakt. Nu sta ik veel vrolijker in het leven en kan me weer richten op zaken die belangrijk zijn op mijn levensweg. Ik heb er veel aan gehad."
(Man, 25 jaar.)